Maisto pramonės darbuotojas, LTKS III
Kvalifikacijos aprašymas
Profesinio mokymo įstaiga, į kurią galite kreiptis dėl šios kvalifikacijos kompetencijų vertinimo
Aukštaitijos profesinio rengimo centras
Adresas:
Molėtų r. sav., Alanta, Technikumo g. 2, LT-33315
El. paštas:
info@aukstaitijosprc.lt
Kontaktinis telefonas:
38358500
Profesinio mokymo programos, suteikiančios kvalifikaciją
Programos valstybinis kodas
T32072101
Programa
Maisto (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
T32072103
Programa
Maisto (cukraus gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
T32072104
Programa
Maisto (grūdų perdirbimo) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
P31072101
Programa
Maisto (mėsos apdorojimo ir perdirbimo, pieno gaminių, duonos ir batono kepinių, konditerijos gaminių gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
P32072101
Programa
Maisto (mėsos apdorojimo ir perdirbimo, pieno gaminių, duonos ir batono kepinių, konditerijos gaminių gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
T32072105
Programa
Maisto (mėsos apdorojimo ir perdirbimo, pieno gaminių, duonos ir batono kepinių, konditerijos gaminių gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
T32072107
Programa
Maisto (mėsos apdorojimo ir perdirbimo) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
SpręstiProgramos valstybinis kodas
P32072102
Programa
Maisto (mėsos apdorojimo ir perdirbimo, pieno gaminių, duonos ir batono kepinių, konditerijos gaminių gamybos) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Egzamino datos
Egzamino tvarkaraštisBandomasis testas
Spręsti